Zo komen de schets en match tot stand

Oké, het is natuurlijk bijzonder dat we op basis van je voor- en (meisjes)achternaam, geboortedatum en geslacht iets over je karakter en jouw match met anderen kunnen zeggen. Het lijkt misschien of we gebruikmaken van social media of horoscopen, maar dat is bij Smipe niet aan de orde. We leggen je uit hoe onze route verloopt om van slechts enkele gegevens tot een unieke persoonlijkheidsschets en match-analyses te komen.

Smipe biedt je een mooi uitgangspunt om iets van te vinden, we zeggen niet dat het waar is. De waarheid ligt in jouw bevindingen.

Ontstaan van de schets

Stel jezelf gerust: Smipe werkt niet met horoscopen en gegevens van sociale media. Wat wel? De tabel van Pythagoras, het Enneagram en een beetje van Smipe hebben invloed op jouw schets.
OntstaanSchets

Ontstaan van de match

Ontdek in dit voorbeeld hoe de match tussen Lara en Max tot stand komt. Volg de 5 stappen langs Pythagoras, Smipelogie en onze Enneagram databases om te zien hoe de match tot stand komt.
Ontstaan match

Hoe zit het met mijn privacy?

Hoe kan het dat je bij Smipe de persoonlijkheidsschetsen van andere mensen kunt bekijken? Mag dat allemaal zomaar? Ja dat mag! Want wat er in de schetsen en matches staat, zijn geen feitelijke gegevens: het is een communicatiestarter. Hoe jullie écht in elkaar zitten, weten we niet. Dat weten jullie zelf het beste. Maar je kunt het wel makkelijker onder woorden brengen wanneer je samen de schetsen en matches bespreekt.

Zien anderen welke schetsen ik opvraag?

Niets is leuker dan gluren bij de buren, zolang die buren er maar niets van weten. Gelukkig is dat ook het geval bij Smipe. Jij kunt schetsen van mensen opvragen zonder dat zij daar bericht van krijgen. Je werkt namelijk vanuit een beveiligd dashboard, dus niemand ziet wat jij opvraagt. No worries!
Bovendien is het zo dat je van ieder persoon zijn/haar schets kunt opvragen. Diegene hoeft dus niet zelf een account op Smipe te hebben.