Match en ontdek wat jullie bij elkaar los maken

Elk mens barst van de karaktereigenschappen, kijk maar naar jezelf. Afhankelijk van de mensen die je ontmoet, komen andere eigenschappen naar boven. Met de Smipe match ontdek je heel snel welke eigenschappen iemand bij jou los maakt. En vice versa!
Hoe het werkt? Vraag eerst gratis je eigen schets op en daarna de schets van iemand anders voor € 0,99 per opgevraagde schets. Vervolgens kun je onbeperkt matches maken tussen jullie schetsen. Laat je verrassen door de inhoud!

Wat zegt de persoonlijkheidsmatch?

PhoneMatchNL

Wat typeert jullie?

Ontdek de persoonlijkheidskenmerken die jullie typeren.

Waar blinken jullie in uit?

Ontdek jullie individuele talenten en waar jullie samen goed in zijn.

Wat kunnen jullie nog leren?

Aan welke persoonlijkheidskenmerken kunnen jullie werken voor een nog betere relatie?

Hoe kunnen jullie elkaar motiveren?

Welke persoonlijkheidskenmerken hebben een motiverend effect op jullie relatie?

Wat kan jullie in de weg zitten?

Welke persoonlijkheidskenmerken kunnen jullie relatie in de weg staan?

Hoe halen jullie het maximale uit elkaar?

Waar moeten jullie op letten om het maximale uit elkaar te halen?

Waar kunnen jullie meer aandacht aan geven?

Welke van jullie persoonlijkheidskenmerken hebben extra aandacht nodig?

Wat zijn onze tips voor een succesvolle relatie?

Hoe kunnen jullie samen succesvol worden?
Op al deze thema’s wordt je met uitspraken uitgedaagd. De match zet jullie aan het denken en lokt reacties uit. Geweldig, want die reactie is precies jullie manier om elkaar onder woorden te brengen. Dat kan iedereen.

Open vragen rondom de match

Zo open je het gesprek met jezelf of een ander

Zien anderen welke matches ik maak?

Niets is leuker dan gluren bij de buren, zolang die buren er maar niets van weten. Gelukkig is dat ook het geval bij Smipe. Jij kunt matches maken zonder dat iemand dat ziet. Je werkt namelijk vanuit een beveiligd dashboard, dus niemand ziet wat jij opvraagt en wat je doet. No worries!
Om de schets van iemand te kunnen matchen, hoeft diegene niet zelf actief te zijn op Smipe. Je hebt alleen zijn of haar schets nodig! Je moet natuurlijk wel zijn/haar naam, geboortedatum en geslacht weten.

Gratis matchen met Lara en Max

Even oefenen met matchen? Dat kan! Als je inlogt in je dashboard, staan de schetsen van Lara en Max voor je klaar. Je kunt gratis jouw schets met hun schets matchen om te ontdekken hoe het werkt. Probeer het eens uit! Trouwens, je kunt Lara en Max ook met elkaar matchen. Je begrijpt dat Lara en Max fictieve personen zijn, puur om jou kennis te laten maken met onze schets en match. Match je liever met bekenden van jou? Dat kan! Vraag dan eerst hun schets op.
Match

Zo komt de match tot stand

We begrijpen dat jij nu denkt: hoe doen jullie dat? Mocht je denken dat we input uit social media of horoscopen halen; mispoes, dat is niet het geval! Check onze uitleg over hoe wij van twee persoonlijkheidsschetsen tot zo’n gedetailleerde match kunnen komen.

Wat kan ik met de match?

Met de match kun je jouw werk- en liefdesrelaties versterken. Door samen te bespreken wat je wel en niet van elkaar herkent in de match, en die punten te onderbouwen aan de hand van concrete voorbeelden, krijg je opeens een hele andere indruk van iemand.