Weet wie je date!

Een potentiële partner ontmoeten gaat tegenwoordig steeds makkelijker via de vele datingapps. Deze ‘online vleeskeuring’ draait vooral om iemands uiterlijk. Maar zit er achter dat knappe koppie ook een fijn karakter? Want dat is nou juíst wat jij zoekt! Check daarom – wanneer je een leuk persoon leert kennen – direct hoe jullie karakters matchen. Op welk gebied zijn jullie samen een succes? En op welk gebied niet? Door samen jullie match te bespreken en elkaars mening te geven, leren jullie elkaar heel snel beter kennen. En? Zit er een vervolgafspraak in?!

Rake vragen voor jouw date

Durf jij een bijzonder gesprek aan te gaan met jouw date? Stel elkaar dan rake vragen met jullie match in de hand. Wedden dat het een te gekke date wordt?!

Dolle date vragen

Liefde
Kom er snel achter of je date bij je past.

Versier hier

Liefde
Eindelijk een date met die leukerd, en nu?

PhoneMatchNL

Wat staat er in jullie match?

Wil je meer uit je date halen?

Ga aan de slag met de doe-boeken.

Liefde
Doe-boek: Ontdek of je date bij je past
€ 9,95

Liefde
Doe-boek: Klaar voor de ideale partner
€ 9,95

Persoonlijke ontwikkeling
Doe-boek: Succesvol met jouw talenten
€ 9,95

Persoonlijke ontwikkeling
Doe-boek: Klaar om je eigen keuzes te maken
€ 9,95

Weet wie je date

Een date vinden is nog nooit zo makkelijk geweest! Apps als tinder en happn bieden je de mooiste mannen en vrouwen in de buurt, maar aantrekkingskracht is niet hetzelfde als liefde. Uiterlijk spat het er misschien van af maar je wilt ook gewoon gewaardeerd worden om wie je bent en je veilig en op je gemak voelen bij elkaar. Hoe goed weet jij eigenlijk wie je date? Daarom kan je met Smipe karakters matchen!

Leuk om te lezen

Vijf veelgemaakte relatiefouten

Vijf veelgemaakte relatiefouten

Romantische relaties beginnen vaak met rozengeur en bijbehorende roze brillen. Ben je al wat langer bij elkaar, dan kun je ongemerkt in negatieve patronen terechtkomen. Hier vijf herkenbare ongezonde gedragingen…

Eeuwige liefde: 7 x binnen handbereik

Eeuwige liefde: 7 x binnen handbereik

Je ziet ze weleens, stelletjes van 90 die verliefd op een bankje zitten en nog dagelijks hand in hand samen rond schuifelen. ‘Samen gelukkig oud worden’ is een veelgehoord liefdesideaal.…