Geef jouw relatie een boost!

Liefdeskoppels die elkaar net hebben leren kennen, zijn vaak tot over hun oren verliefd. Maar eenmaal een huwelijk, een huis en een paar kinderen verder, zie je bij veel lovebirds de passie langzaam verdwijnen. Door het drukke gezinsleven blijft er weinig quality time voor jou en jouw liefde over. Logisch, maar wil je dat ook? Nee! Tijd dus om samen de diepte in te gaan.

Rake vragen voor jouw geliefde

Je zou het niet denken, maar veel stellen kennen niet elkaars diepste verlangens. Als je al een tijdje samen bent, kan het zijn dat jullie relatie op de automatische piloot gaat waardoor de échte diepgaande gesprekken er bij in schieten. Pak samen eens een moment, met jullie schets en match erbij, en stel elkaar rake vragen.

Connectie aan

Liefde
Ontdek elkaars diepste verlangens. Wat verbindt jullie?

Huwelijksbootje

Liefde
Hoe zien jullie elkaar? Tijd voor een openhartig gesprek.

Wat willen jullie samen bereiken?

Het allerbelangrijkste in een relatie is samen ergens naar toe groeien. Wat staat er op jullie bucketlist? In het begin zijn jullie doelen duidelijk: eerst samenwonen, trouwen, kinderen. Maar daarna, wat willen jullie dan nog samen bereiken? Door een gezamenlijk doel te hebben – en daar elke dag even aan te denken, over te fantaseren of stappen in te zetten – zorg je dat jullie in verbinding blijven. Maar wat zijn dan jullie diepste verlangens? Start eenvoudig het gesprek aan de hand van jullie match!

Anderen bekeken ook:

Liefde
Doe-boek: Ontdek of je date bij je past
€ 9,95

Liefde
Doe-boek: Klaar voor de ideale partner
€ 9,95

Persoonlijke ontwikkeling
Doe-boek: Succesvol met jouw talenten
€ 9,95

Persoonlijke ontwikkeling
Doe-boek: Klaar om je eigen keuzes te maken
€ 9,95

PhoneMatchNL

Wat staat er in jullie match?

Leuk om te lezen

Vijf veelgemaakte relatiefouten

Vijf veelgemaakte relatiefouten

Romantische relaties beginnen vaak met rozengeur en bijbehorende roze brillen. Ben je al wat langer bij elkaar, dan kun je ongemerkt in negatieve patronen terechtkomen. Hier vijf herkenbare ongezonde gedragingen…

Eeuwige liefde: 7 x binnen handbereik

Eeuwige liefde: 7 x binnen handbereik

Je ziet ze weleens, stelletjes van 90 die verliefd op een bankje zitten en nog dagelijks hand in hand samen rond schuifelen. ‘Samen gelukkig oud worden’ is een veelgehoord liefdesideaal.…