De meest gemaakte match

De meeste mensen matchen met hun moeder. Gewoon omdat het leuk is te ontdekken hoe je op elkaar lijkt. Welke karaktereigenschappen hebben jullie allebei? Wat maakt jullie band zo speciaal? Waarom ben je zo dol op je moeder? De match verwoordt dit op een bijzondere manier voor jullie. Leuk ook om samen te bespreken onder het genot van een theetje en een taartje.

Geef een Goed Gesprek cadeau!

Geef je moeder eens een Goed Gesprek cadeau! Gewoon zomaar omdat ze het verdient. Print jullie match uit en bespreek ‘m samen aan de hand van deze Rake Moeder Vragen. Oh, leuke tip: rol de match op en stop ‘m in een lege wijnfles met een leuke strik erom. Flessenpost voor je moeder!

Rake vragen voor jou en je moeder

Familie is voor altijd. Belangrijk dus dat die band goed is. Ontdek in de match wat jullie gemeen hebben!

Hoe maak ik een match

Hoe het werkt? Vraag eerst gratis je eigen schets op en daarna de schets van je moeder. Vervolgens kun je een match maken tussen jullie schetsen. Laat je verrassen door de inhoud!

Leuk om te lezen

Je kind als spiegel

Je kind als spiegel

Onze persoonlijkheid is een grillig fenomeen. In de Smipe persoonlijkheidsschets kun je lezen over je zelfbeeld, hoe je overkomt op anderen, waar je kansen liggen en hoe je je kwaliteiten het…

Mijn kind vliegt uit

Mijn kind vliegt uit

“Hi mam”, hoor ik ineens opgewekt naast mij terwijl ik op mijn hurken in de tuin zit met beide handen in de klei. Ik hijs mij overeind en voel haast…