Papa, ik lijk steeds meer op jou

Papa. Ik heb dezelfde ogen. En ik krijg jouw trekken om mijn mond. Vroeger was ik driftig. Vroeger was jij driftig.” We kennen allemaal het lied ‘Papa’ van Stef Bos wel, dat beschrijft hoe je tijdens het ouder worden steeds meer op je vader gaat lijken. Hoe zit dat bij jou? Ga jij ook steeds meer op je vader lijken? Qua uiterlijk en/of qua karakter?  Het is leuk om daar samen eens over na te denken en jullie persoonlijkheidsmatch van Smipe te bespreken.

Geef een Goed Gesprek cadeau!

Geef je vader een Goed Gesprek cadeau op zijn verjaardag! Durf jij het aan? Print jullie match uit en bespreek ‘m samen aan de hand van deze Rake Vader Vragen.

Rake vragen voor jou en je vader

Familie is voor altijd. Belangrijk dus dat die band goed is. Ontdek in de match wat jullie gemeen hebben!

Hoe maak ik een match

Hoe het werkt? Vraag eerst gratis je eigen schets op en daarna de schets van je vader voor € 0,99. Vervolgens kun je een match maken tussen jullie schetsen. Laat je verrassen door de inhoud!

Leuk om te lezen

Je kind als spiegel

Je kind als spiegel

Onze persoonlijkheid is een grillig fenomeen. In de Smipe persoonlijkheidsschets kun je lezen over je zelfbeeld, hoe je overkomt op anderen, waar je kansen liggen en hoe je je kwaliteiten het…

Mijn kind vliegt uit

Mijn kind vliegt uit

“Hi mam”, hoor ik ineens opgewekt naast mij terwijl ik op mijn hurken in de tuin zit met beide handen in de klei. Ik hijs mij overeind en voel haast…