Save the date: 20 juni Fonds Gehandicaptensport Golftoernooi

In Nederland zijn er 1.7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is voor hen helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport zet zich samen met haar partners in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. Dat kost geld. Veel geld. Daarom organiseert het Fonds samen met 1% FairShare® partner Smipe op 20 juni a.s. het Fonds Gehandicaptensport Golftoernooi. Daarbij wordt de baan beschikbaar gesteld door golfbaan Het Rijk Van Nunspeet.

Vanaf 10.30 uur is iedereen van harte welkom en rond 11.30 uur wordt er gestart. Gedurende de dag vinden er verschillende activiteiten plaats.  De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking, een netwerkborrel en een heerlijke BBQ. Rond 19.00 uur is het einde van het golftoernooi. Golf maandag 20 juni a.s.  mee en steun de gehandicaptensport. Inschrijven kan nog!

Vier personen
Een flight bestaat in totaal uit vier personen. De kosten hiervoor bedragen € 695 excl. BTW. Je speelt dan samen met jouw gasten.
Het is ook mogelijk om in jouw flight de sportieve strijd aan te gaan met één van de ambassadeurs van Fonds Gehandicaptensport; John van de Brom, Arnold Vanderlyde, Bibian Mentel, Carl Verheijen, Gert-Jan van der Linden. Of met één van de sportcorryfeeën zoals Jacques Brinkman, Tjerk Bogtstra en Tom Kempers. Op basis van beschikbaarheid speelt deze persoon in jouw flight mee.

Eén persoon
Wil je als individu meedoen? Ook dat kan. De kosten hiervoor bedragen € 175 excl. BTW.

Golfclinic
Nog geen ervaring met golf? Geen probleem. Het is namelijk ook mogelijk om een golfclinic te volgen onder leiding van een Pro van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet ( € 200,- excl. BTW).

Meer informatie, het programma en het inschrijfformulier kun je hier vinden!

Leave a comment