Jouw schets krijg je gratis!

Wie kent jou het beste? Jij zelf! Duh, logisch! Maar weet je ook hoe je overkomt op anderen? Kun jij vertellen waar jij knettergoed in bent? En waarin juist niet? Vraag je schets op en laat je verrassen. Het enige wat je hoeft in te vullen is: je voornaam, (meisjes)achternaam, geboortedatum en geslacht. Lees je schets, reflecteer op jezelf en groei als persoon!

Wat zegt de schets?

Wanneer vind jij geluk? Waar word jij blij van? Wat is je levensdoel?
Hoe maak jij je dromen waar? Welke stappen kun je nemen?
Wat vind jij van jezelf? Ben jij de persoon die je zou willen zijn?
Hoe kom jij over op anderen? Welke indruk laat je achter op mensen?

 Waar liggen jouw kansen? Hoe ga je om met je talenten en beperkingen?

Op al deze thema’s wordt je met uitspraken uitgedaagd. De schets zet je aan het denken en lokt je reactie uit. Geweldig, want die reactie is precies jouw manier om jezelf onder woorden te brengen. Dat kan iedereen.

Open vragen rondom de schets

Zo open je het gesprek met jezelf of een ander

Voor slechts € 0,99 de schets van een ander!

Oké, over jezelf ben je inmiddels een stukje wijzer geworden. Maar hoe zit dat met jouw date? En jouw baas? Hoe zit hij of zij in elkaar? Gluren bij de buren, dat kan bij Smipe! Want zonder dat diegene het weet, kun je zijn of haar schets opvragen. Dit kost je slechts één credit t.w.v. € 0,99.  Gluren is leuk, maar het is nog toffer om samen elkaars schetsen te bespreken. Wat herken je wel en niet van elkaar?

Zo komt de schets tot stand

We horen je denken: hoe kunnen jullie in vredesnaam zo’n schets van iemand maken? Mocht je denken dat we input uit social media of horoscopen halen; mispoes, dat is niet het geval! Check onze uitleg over hoe wij van slechts enkele persoonsgegevens tot zo’n gedetailleerde schets kunnen komen.
Sketch-430x295

Zien anderen welke schetsen ik opvraag?

Niets is leuker dan gluren bij de buren, zolang die buren er maar niets van weten. Gelukkig is dat ook het geval bij Smipe. Jij kunt schetsen van mensen opvragen zonder dat zij daar bericht van krijgen. Je werkt namelijk vanuit een beveiligd dashboard, dus niemand ziet wat jij opvraagt. No worries!
Bovendien is het zo dat je van ieder persoon zijn/haar schets kunt opvragen. Diegene hoeft dus niet zelf een account op Smipe te hebben. Je moet alleen zijn/haar naam, geboortedatum en geslacht weten.

Wat kan ik met de schets?

Heb jij je schets gelezen en ben je over de eerste verbazing heen? Dan vraag je je wellicht af, wat kan ik ermee? Wij wensen jou fijne relaties, zowel met jezelf als met anderen. Die relaties kun je zelf boosten door met elkaar het gesprek aan te gaan. Wij helpen je op weg. Kies welke relatie jij nog leuker wilt maken: